U bent fleet manager

Als fleet manager bent u niet alleen verantwoordelijk voor het beheer van de bedrijfsvloot, maar moet u ook de kostprijs van uw wagenpark optimaliseren en in sommige gevallen de volledige afhandeling van schadedossiers voor uw rekening nemen.

Hoeveel schadedossiers liggen er op u te wachten?

Zelfs al werkt u met full lease contracten, dan nog is er bij elke schadeaangifte een pak administratief werk. In veel gevallen komt dit op de schouders terecht van de fleet manager of de interne administratieve dienst, die vaak niet vertrouwd is met deze dossiers. Bovendien is het belangrijk dat de termijn tussen het ongeval en de herstelling van de auto zo kort mogelijk is, zodat uw gedupeerde collega weinig hinder ondervindt en snel weer op volle kracht kan werken.

>> Assurius neemt de afhandeling van schadegevallen van u over.

Assurius werkt met een team van administratieve beheerders en juristen die de kneepjes van het vak kennen; daarom zijn ze de ideale ondersteuning voor fleet managers. U en uw intern admin-team worden verlost van de administratieve rompslomp bij de afhandeling van schadedossiers, zodat u zich weer kan concentreren op uw kerntaken. Assurius is uw stille en competente werkkracht achter de schermen.

Complexe of internationale schadedossiers?

Uw collega’s rijden de grens over voor het werk of vertrekken met hun bedrijfswagen op reis en ze raken betrokken bij een ongeval. Los van lichamelijke letsels of discussies over de aansprakelijkheid leidt dit soort dossiers vaak tot veel werk en kopzorgen voor de fleet manager. Ook wanneer uw bedrijf internationale vestigingen heeft met verschillende hubs krijgt u als fleet manager te maken met internationale contracten en regelgeving en dus veel extra opzoekings- en administratief werk.

>> Assurius is het adviespunt voor fleet managers.

De specialisten van Assurius nemen uw schadedossiers met plezier onder handen. Onze juristen zijn gespecialiseerd in internationale wetgeving en worden bijgestaan door een sterk administratief team met de knowhow en ervaring om dit soort dossiers aan te pakken. Bovendien staan wij u in raad en daad bij voor dossiers waarin sprake is van niet-verzekerde of niet-verzekerbare risico’s.

Assurius kan uw fleetkosten en bijhorende administratie optimaliseren vanaf een vloot van 50 wagens. Bovendien kan u rekenen op ons advies voor complexe en internationale dossiers.

Neem gerust contact op, wij komen bij u aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. >>


U bent fleet manager

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x